Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano
Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano is one of the most popular of current trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. They are fine and they look wonderful. Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano is something which I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano is 40 a 50 tamales. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano using 22 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
#Mirecetario2019
Ingredients and spices that need to be Get to make Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano:
- 2 kg carne de falda (para mechar)
- 2 pechugas de pollos sancochadas
- 3 kilos harina de maíz
- 1 pimentón rojo
- 1 pimentón verde
- 8 ajíes dulces rojos y amarillos
- 2 cebollas grandes
- 1 cabeza ajo
- 100 grs o 1 tazas de pasas oscuras
- 1 ajoporro
- 1 cebollín
- 1 paquete perejil
- 1 paquete cilantro
- 4 hojas culantrillo o culantro
- 2 hojas laurel
- 2 cubitos (1 de pollo y 1 de carne
- 2 tazas de aceite
- 4 cucharadas onoto
- 2 cucharadas paté de aceitunas o en su defecto triturar una taza de aceitunas verdes con pimientas ajo y aceite de oliva
- 2-3 kilos hojas de plátano para envolver
- 1 rollo de pabilo
- al gusto Sal y pimienta
Instructions to make to make Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano
- Sancochar las pechugas con un diente de ajo el cubito de pollo y sal y un poco de cilantro y perejil. Hasta que se cosa bien Dejar reposar escurrir y esmechar las pechugas reservar el
- Caldo. Poner la carne de falda en la olla de presión con un diente de ajo y el cubito hasta que ablande reservar el caldo y dejar enfriar la carne y luego esmechar bien finito
- Poner en un caldero la carne mechada y la pechuga licuar los aliños crudos en la licuadora todos con Un poco del caldo de la carne y el pollo
- Dejar reservado un poco del licuado de los aliños para la masa y hacer una especie de jugo agregar al Caldero donde está la carne y el pollo guisar hasta qué vaya espesando o mermando poner sal pimienta y aceite onotado y la taza de pasitas dejar reposar hasta que enfríe
- Con el agua del pollo y la carne mezclarlas y agregarle un poco de aceite onotado sal el oico de licuado de aliños que reservó y la harina de maíz poco a poco hasta formar una masa firme y suave amasar muy bien preparar previamente en una bandeja las bolas de masas redonda que quepan en tu mano como en la
- Foto limpiar bien las hojas y pasas una brocha con aceite onotado. Extienda bien la bola de masa sobre la hoja onotada y coloque en el centro una cucharada y media del guiso cierre Los cuatro lados cuadrando con la hoja y empaque bien amarrando con pabilo de manera parecida al bollo o hallaca y cuando ya estén todos listos poner a hervir una olla grande con agua y suficiente sal y meter los tamales por media hora tapados sacar y escurrir y buen provecho
- Para el onotado colocar las 4 cucharadas de onoto con dos tazas de aceite y poner al fuego hasta que agarre como no dejar que hierva sino que caliente por un rato
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly discover that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes promptly. As for standard cooking abilities for novices you do not need to discover them however only if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to fast and easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Favorite Tamal o bollo relleno de carne y pollo estilo venezolano. Thanks so much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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